Gewicht aankomen

Aankomen, het lijkt simpel, maar dat is het niet.  Mensen met ondergewicht denken vaak dat ze gewoon heel veel of juist heel ongezond moeten eten, maar komen daardoor niet bij, wat ze ook maar eten.  Wanneer je wil aankomen, wil je toenemen in gezonde spiermassa, niet enkel vet.  Hiervoor is het vooral belangrijk dat je de juiste dingen eet, in dit geval eiwitrijke voedingHerbalife kan je hier perfect en op eenvoudige wijze in helpen. 

De bedoeling is dat je drie maal per dag tussen je gewone maaltijden door, als tussendoortje dus, een voedingsshake drinkt.  Ondertussen eet je niet minder van je gewone maaltijden. 

Doordat je veel meer eiwitten binnenkrijgt zal je toenemen in  gewicht. Dit wil uiteraard niet zeggen dat je er een afgetraind lichaam van krijgt. Je gewicht neemt gewoon toe in gezond weefsel en niet in een plaatselijk vet- of bierbuikje. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen van ons lichaam. Voldoende eiwitinname zorgt dan ook voor het ondersteunen van je spierweefsel.

Stappenplan

1. ONTBIJT
2. SHAKE als tussendoortje: 2 afgestreken scheppen van de grote maatlepel in 250 ml melk of sojamelk + 1 afgestreken lepel Proteïne Drankmix
3. MIDDAGMAAL
4. SHAKE als tussendoortje: idem als hierboven
5. AVONDMAAL
6. SHAKE als tussendoortje: idem
5/5
Is eiwitinname dan niet schadelijk? 

Neen, maar gezonde eiwitinname vereist volgens de behoeften van het menselijk lichaam een spreiding over de dag en over de verschillende maaltijden. Het is dus goed om bij elke maaltijd wat eiwit te hebben.  Je kan dus gerust in de ochtend starten met een omelet, of ’s avonds wat noten bij op je salade doen, veel kip te eten,  enz.  Onderaan vind je een overzicht van de hoeveelheid eiwitten in verschillende voedingsmiddelen.  Wil je graag bijkomen dan zijn de voedingsmiddelen met de hoogste eiwitgehaltes de betere keuzes bij je maaltijden.  Vergelijk zeker ook in de winkel.  Je zal bijvoorbeeld merken dat een Griekse yoghurt méér eiwit bevat dan een gewone.

De Herbalife Shake Maken

SHAKE: Kies uit het gamma Herbalife shakes drie voedingsshakes met smaak naar keuze.  Elke pot bevat 21 shakes bij correcte maatname.  Je komt dus 3 weken toe met 3 potten voedingsshake.  Alle shakes zijn volledig vrij van gluten en veganistisch (geen koemelk of ei), en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen*. (*Enkel Appel-Kaneel bevat kunstmatige smaakstof)

 • Bereid uw shake in 250 ml vloeistof: soyamelk (verschillende smaken te koop in uw supermarkt, en beter verteerbaar dan koemelk), magere of halfvolle melk, rijstmelk, amandelmelk, cocosmelk, havermelk.  Elk van deze drankjes zijn bruikbaar.  U kan ook yoghurt of  platte kaas gebruiken: goed mixen en een beetje water toevoegen om te verdunnen, dit vult bijzonder goed.
 • Voeg 26 gr shakepoeder toe, dit zijn 2 grote afgestreken lepels van de maatlepel.  Bespaar niet op de hoeveelheid poeder.  Uw lichaam heeft 26 gr nodig, zo niet doet u het tekort.  Weeg daarom uw hoeveelheid in het begin best af, tot u weet hoe u schept (er is een groot verschil tussen een afgestreken of opgehoopte lepel, en tussen los poeder of opeengeprakt poeder). U kan in ons gamma een Herbalife starterset met bidon lepel en meetlint bestellen indien u deze nog niet in uw bezit heeft.

  • Klop uw shake met een staafmixer of gebruik een goede shakebeker. In ons gamma vindt u bijvoorbeeld de Herbalife Smart Shaker die een metalen garde bevat die klontjes voorkomt. Deze heeft onderaan ook een apart containertje waarin u uw poeder apart van de vloeistof kan bewaren om dan ter plekke uw shake te maken.
  • Wat mag je toevoegen; eventueel wat fruit, vers of diepvries.  Gewoon mee mixen of in de blender.
  • Onze Express proteïnerepen kan u gebruiken ter vervanging van uw shake, ze zijn  even voedzaam, en erg handig (bijvoorbeeld voor onderweg).  Bevatten ook heel wat proteïnen en vezeltjes. Drink er goed bij om de vezeltjes te doen zwellen. Eén Expressreep is een volledige maaltijd

Bestel hier een maatlepel

Bestel hier een shakebeker

Gerelateerde producten:

  Cart
  Herbalife Formula 1 Shakes Grote Korting

  € 25,99 (vanaf) € 46,20