Recepten

Herbalife Chocomouse klop/ klop

* 2 scheppen Herbalife, 1 lepel klop/klop poeder, met de nieuwe lepel is dit juist 1 zakje
* 2 scheppen Herbalife  F1 choco (oude lepel)
* 80 ml sojadrink choco (bij de oude lepel, met de nieuwe lepel gebruik 120-150 ml, afhankelijk hoe dik je hem wilt)
* bereiding : doe de sojadrink , klop/klop poeder en F1 choco in een pot en mixen, doe in kommetjes , koelen en smullen maar

 

Herbalife Wafeltjes

150 gram Herbalife F1 vanille

50 gram speltbloem

40 gram tagatesse

5 eieren

1 bakje bakpoeder

15 ml sojayoghurt natuur

 

Alle ingrediënten behalve eiwitten mengen tot een glad vast deeg

Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig ondermengen

Bakken in heet wafelijzer , smullen maar

Shake in een tas

Neem een grote tas (mok) en klop er een ei in.

Voeg 2 lepels sojamelk vanille toe en roer.

Voeg 2 lepels Herbalife F1 vanille of tropische vruchten toe en roer.

Zet de tas 2 minuten op 750 watt in de microgolfoven.

Klaar!

Zoete dressing : neem Griekse yoghurt en mix met mango of bessen

Hartige dressing : snipper een ajuin en tomaat, kruiden met pezo en eventueel knoflook

Herbalife Speculaas koekjes

Benodigdheden

200gr speltbloem

125 gr herbalife F1 cookies x cream

150 gr kokosvet  (smelten)

2 eieren

150 gr tagatesse

6 – 8 kruidnoten ( pletten)

5 kleine HBL lpl speculaaskruiden

Bereiding :

Doe alles in een kom en meng met een deeghakker of met je handen tot een deeg kneden.

Leg bakpapier op een bakplaat en leg er de koekjes op. Laat genoeg plaats tussen de koekjes om tijdens het bakken nog te rijzen .

Verwarm oven voor op 160° , bak ze op 160° +/-  20 à 25 min; tip: als je ze kort na elkaar bakt, houdt er  rekening mee dat de oven al warm  is en de baktijd korter wordt.

Vormen voor koekjes kan men met een glas of bestaande vormpjes maken.

Herbalife Lemon shake

Neem 400 ml water

Voeg 2 lepels Herbalife Proteïne Drank Mix toe

Voeg 2 lepels Herbalife F1 vanille toe

Voeg een zakje Hydrate toe

Shaken en koud serveren….heerlijk!

Herbalife cake

100 gram Herbalife F1 appel-kaneel
50 gram Herbalife F1 vanille

50 gram zelfrijzende bloem
2 theelepel bakpoeder
8 eetlepel tagatesse / kokosbloemsuiker
150 gram yoghurt
6 eigelen ( eiwit )

Alles mengen , 6 eiwitten stijfkloppen en onder het mengsel mengen
Stukjes appel toevoegen
45 min in voorverwarmde oven op 160°
Als je in kleine vormpjes bakt, zijn ze sappiger

Herbalife Shake taart

Benodigheden :

1 bakvorm

1 à 2 liter vla of drinkyoghurt (afhankelijk  van de vorm)

Per liter 12 gelatine blaadjes

Herbalife F1 shake poeder naar keuze : ongeveer 26 gram per 250 ml vloeistof

Fruit naar smaak

Bereiding :

Leg de gelatine blaadjes in koud water om te weken.

Meng de vla of drinkyoghurt met de Herbalife F1, daarna kunnen de extra’s erbij (fruit, kokos, …)

Zet een pannetje op het fornuis, knijp het water uit de gelatine en smelt de gelatine in een heel klein beetje water. Laat het afkoelen en voeg het bij de rest.

Goed mengen, in de vorm doen en laten opstijven in de koelkast.

Serveren met een sausje naar keuze.

Chocolade koekjes

Benodigdheden

200 gr speltbloem

125 gr Herbalife F1 : 60 gr chocosmaak, 65 gr vanillesmaak

150 gr kokosvet (smelten)

2 eieren

150 gr tagatesse

1 lepel Herbalife Proteïne Drank Mix ( maakt deeg vaster )

4 leple amandel schijven (kan als extra)

Bereiding :

Doe alles in een kom en meng met een deeghakker of met je
handen tot een deeg kneden

Leg bakpapier op een bakplaat en leg er de koekjes op .
Laat genoeg plaats tussen de koekjes om tijdens het bakken nog te rijzen

Verwarm oven voor op 160° , bak ze op 160° +/- 20 à 25
min ; tip: als je ze kort na elkaar bakt, houdt er rekening mee dat de oven al
warm is en de baktijd korter wordt.

Vormen voor koekjes kan men met een glas of bestaande
vormen maken.

Succes en smakelijk!

Herbalife Muffins

90 g havermoutvlokken

6 lepels (oude) Herbalife F1 vanille 

2 lepels (oude) Herbalife F1 tropische vruchten

220 g speltbloem

10 g tagatesse of kokosbloemsuiker

1 theelepel bakpoeder

3 à 4 eieren

100 ml zonnebloemolie

Eventueel diepvriesbessen toevoegen (bananen zijn vrij droog)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een Herba4U Showcooking E-book

  • 8 + 44 =
    Cart