Gewichtsbeheersing

U wenst gewicht te verliezen?  Dat kan perfect met de voeding van Herbalife.  In tegenstelling tot heel wat crashdiëten is de voeding van Herbalife gewoon volledig uitgebalanceerde voeding.  Dit wil zeggen dat ze het lichaam biedt wat het nodig heeft en dit dan ook in de juiste verhoudingen.  Dit is dan ook de reden dat heel wat topsporters deze voeding eten.  Het ontbijt van Herbalife kan u dan ook gewoon eten zolang u maar wil. 

Aangezien de voeding evenwichtig is samengesteld kan je ze bijgevolg ook perfect gebruiken om af te slanken zonder dat u daarbij uw lichaam tekort doet.

Integendeel, de weldaad aan gezonde voedingsstoffen doet goed. In ons programma voor gewichtsbeheersing vervangt u het ontbijt én de 2e broodmaaltijd door een voedingsshake én u behoudt de warme maaltijd.  Geen calorieën tellen, niet wegen of meten.  Het denkwerk is voor u gedaan door befaamde wetenschappers, dus daar hoef je je zelf niet meer mee bezig te houden.  Gewoon 2 shakes, een warme maaltijd, en 2 tussendoortjes eten.  Geen honger lijden, maar voldoende eten, maar dan de juiste dingen zonder dat we daarbij diep moeten nadenken.

 

Of je nu gewoon snel wil kunnen ontbijten, gezonder wil eten, of je wil op gewicht blijven na afslanken, het Herbalife ontbijt biedt je de goede oplossing. 

Stappenplan

ONTBIJT met in deze volgorde:

1. ONTBIJT met in deze volgorde: 

1.1 ALOE Drinksiroop: 2 dopjes in een glas water 

1.2 Instant THEEDRANK: 1 kleine maatlepel in een tas warm of koud water 

1.3 VOEDINGSSHAKE: 2 grote afgestreken maatlepels in 250 ml melk/sojadrank/water +1 grote maatlepel Proteïne Drankmix toevoegen in een shake met een melksoort bereid of 2 maatlepels in een shake met water bereid

2. Tussendoortje

3. VOEDINGSSHAKE: idem zoals hierboven

4. Tussendoortje

5. WARME MAALTIJD

6. Tussendoortje (enkel indien nodig en niet in de laatste 2 u voor het inslapen)

Stap 3 en 5 mogen van plaats wisselen naargelang wanneer je warm eet

DRINK VEEL: 2 liter water. Thee of soep mag ook, aloë of onze theedrank ook. Frisdrank en alcohol tellen uiteraard niet als water.Je mag om te drinken ook “Drink Mix” maken! Bestel hier je pakket . Gratis drinkfles inbegrepen! Je drinkt deze mix verspreid over de dag en komt zo aan voldoende vocht terwijl de Proteïne Drankmix hierin voorziet in eiwitten, verzadigt en helpt tegen drang naar snacken, de Multivezeldrank Appelsmaak erin voorziet je van vezels, vult, en geeft een subtiele appelsmaak, en de Theedrank erin stimuleert je verbranding en geeft energie. Een tip dus voor afslankers! Bereiding: Doe 1 maatlepel PDM, 1 maatlepel Multivezel Drank, 1 theelepeltje Instant Theedrank met 400ml koud water in de Bottle en shake it! Fris bewaren.”

UITLEG VAN DE STAPPEN

STAP 1 ONTBIJT
1. ALOE drinksiroop: giet 2 dopjes in een groot glas water. Aloë vera verzorgt of reinigt je binnenkant. Een glas ’s morgens helpt je spijsvertering en zorgt ervoor dat je voeding nadien vlot en volledig opgenomen wordt. Aloë heeft verder verzachtende en helende eigenschappen (bv bij het zuur) en vergemakkelijkt de stoelgang. Verder is aloë fris, lekker en gezond, laag in calorieën, dus een zeer goede manier om voldoende water te drinken doorheen de dag! De meeste mensen kiezen voor de frisse mangosmaak, maar indien je hiervan niet houd kan je ook de natuursmaak nemen. Deze proef je nauwelijks.

2. Instant THEEDRANK: de kruidendrank stimuleert je metabolisme en trekt je verbranding op gang. Uitstekende manier om meer te drinken.
1 schepje van de kleine maatlepel in een tas. Mag koud of warm gedronken worden, maar niet laten koken want dit vermindert de kruidenwerking. Laat kokend water eerst even wat afkoelen of doe er wat koud water bij. Je kiest de theedrank met smaak naar keuze: natuur, citroen, framboos of perzik.
Tips:
– Drink je moeilijk water, de theedrank is arm aan calorieën en kan perfect doorheen de dag gedronken worden, ook koud door enkele schepjes aan je fles water toe te voegen.
– Ben je gevoelig aan alles wat aan cafeïne doet denken, drink het dan niet in de avond. De theedrank geeft namelijk wat extra energie.
– Vind je het moeilijk om zoveel te drinken in de ochtend: giet je aloë drinksiroop bij in je theedrank.
– Hou je niet van de smaak van thee in het algemeen, kies dan eventueel voor Thermo-Complete Tabletten. Zij vervangen in werking de theedrank (max 2 tabletten in de voormiddag, twee in de namiddag, of max 1 tablet enkel in de voormiddag indien je ook weer erg gevoelig bent aan cafeïne en je anders een opgejaagd gevoel zou krijgen).

3. SHAKE: Kies uit het gamma een of meerdere Herbalife voedingsshakes met smaak naar keuze. Elke pot bevat 21 shakes bij correcte maatname. Je kan dus 3 weken ontbijten met 1 pot voedingsshake. Alle shakes zijn volledig vrij van gluten en veganistisch (geen koemelk of ei), en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen*. (*Enkel Appel-Kaneel bevat kunstmatige smaakstof)
• Bereid uw shake in 250 ml vloeistof: soyamelk (verschillende smaken te koop in uw supermarkt, en beter verteerbaar dan koemelk), magere of halfvolle melk, rijstmelk, amandelmelk, cocosmelk, havermelk. Elk van deze drankjes zijn bruikbaar. U kan ook magere yoghurt of magere platte kaas gebruiken: goed mixen en een beetje water toevoegen om te verdunnen, dit vult bijzonder goed. Shake kan enkel in water gemaakt worden indien u ook 2 grote lepels Proteïne Drank Mix toevoegt. Dit product vindt in ons gamma en het zijn extra eiwitten, aan te raden voor mensen die ofwel snel terug honger hebben (eiwitten vullen goed), of willen afslanken of hun spiermassa extra willen ondersteunen of opbouwen.
• Voeg 26 gr shakepoeder toe. Bespaar niet op de hoeveelheid poeder. Uw lichaam heeft 26 gr nodig, zo niet doet u het tekort. Weeg daarom uw hoeveelheid in het begin best af, tot u weet hoe u schept (er is een groot verschil tussen een afgestreken of opgehoopte lepel, en tussen los poeder of opeengeprakt poeder).

U kan in ons gamma een maatlepel bestellen indien u deze nog niet in uw bezit heeft. Een correcte maatname is 2 afgestreken grote lepels, dit is 26 gr.
• Voeg 1 grote afgestreken maatlepel Proteïne Drankmix toe met dezelfde grote maatlepel in een shake met melk/sojadrank bereid. Of, voeg 2 maatlepels Proteïne Drankmix toe indien uw shake met water bereid is. De proteïnes zorgen voor een langer verzadigd gevoel en ondersteunen uw spiermassa. Het behoud van spieren is belangrijk tijdens het afslanken. Je spiermassa bepaalt voor een groot deel je verbranding. Spieren behouden is dus je verbranding hoog houden en voorkomen dat je achteraf gaat jojo-en. Want, verlies je spieren, daalt je verbranding, en ga je van zodra je terug meer eet maar wél minder verbrandt dan voorheen, terug bijkomen. Verbranding hoog houden kan door voldoende eiwitinname om de spiermassa te ondersteunen! Proteïne drankmix maakt je shake romig en heeft een subtiel vanillesmaakje. Wie wil kan ook voor de Proteïne poeder kiezen ipv voor de Proteïne Drankmix. Dit zijn ook eiwitten. Het verschil is dat deze van zichzelf geen smaakje hebben, waardoor je geen shake in water kan maken. Met Proteïne Drankmix kan dit wel.
• Klop uw shake met een staafmixer of gebruik een goede shakebeker. In ons gamma vindt u bijvoorbeeld de 24-shaker die een metalen garde bevat die klontjes voorkomt. Deze heeft onderaan ook een apart containertje waarin u uw poeder apart van de vloeistof kan bewaren om dan ter plekke uw shake te maken.
• Wat mag je toevoegen; eventueel wat fruit, vers of diepvries, een klein beetje muesli, niet overdrijven, enkel om een beetje knabbel te hebben indien je dat belangrijk vind.
• Onze Express proteïnerepen kan u gebruiken ter vervanging van uw shake, ze zijn even voedzaam, en erg handig (bijvoorbeeld voor onderweg). Bevatten ook heel wat proteïnen en vezeltjes. Drink er goed bij om de vezeltjes te doen zwellen.

Oplossingen voor kleine problemen:
– HEEFT U LAST VAN DIPJES/ FUTLOOSHEID/SLAPERIGHEID? Dankzij de voedingsshake verbetert uw vitaliteit. Gebruik verder onze multivitaminen voor mannen of vrouwen! Dit zijn kortwerkende vitaminen, 3x daags te nemen, wat u ook 3x daags de kans geeft uw vitaminenreserves aan te vullen. (tegenover wanneer u maar 1x ’s morgens vitaminen neemt; wat u op dat ene moment niet nodig heeft van de meeste vitaminen, plast u voor een groot deel weer uit).
– U HEEFT NOOIT ONTBETEN EN HEEFT MOEITE MET DE HOEVEELHEID? Geef uw lichaam de tijd te wennen aan voeding in de ochtend. Ineens alles opdrinken kan uw maag doen protesteren. Doe bijvoorbeeld je dopjes Aloëdrank bij in je Theedrank zodat je minder vocht hebt. Begin met dit bij het opstaan, ga dan even rustig douchen, en neem je shake mee voor onderweg of voor op het werk. Heb je in het begin een halve voormiddag nodig om deze op te krijgen, prima. Stilaan kan je opschuiven naar een vroeger uur tot het je lukt. Gun je lichaam dan ook de tijd om aan te passen aan je nieuwe voedingspatroon, je geraakt er wel. Uiteindelijk zal het je lukken binnen het uur na opstaan gegeten te hebben.
– U VINDT DE SHAKE TE DIK? U mag uw shake altijd verder aanlengen met water tot de gewenste dikte.
– U VINDT DE HOEVEELHEID VOCHT TE VEEL? Giet de 2 dopjes Aloë bij in je Theedrank om minder te moeten drinken.

STAP 2, 4 en 6 TUSSENDOORTJES

Dit is erg belangrijk!

Uw lichaam is te vergelijken met een houtkachel: indien u er tussendoor telkens ‘blokjes’ op gooit, blijft ze branden. Laat u ze uitgaan, heeft u heel veel werk ze weer in gang te krijgen.

Uw metabolisme werkt op dezelfde manier. Wanneer u tussendoor eet, zal u op het eind van de dag meer verbrand hebben dan wanneer u dit niet deed! Dus, honger of geen honger, neem je tussendoortjes! Dit kan zijn: een kop magere soep, een magere yoghurt, een stuk fruit (eet liefst niet meer dan 2 stukken per dag gezien fruit ook suikers bevatten, natuurlijke suikers wel, maar het blijven suikers), een pakje kippenwit van ongeveer 100 à 120 gr, een handvol gezonde notenmengeling, een groentenschoteltje (zonder aardappelen/pasta/korstjes), een blik tonijn ,een eitje, of één van onze eiwitrijke Herbalife tussendoortjes: 1 proteïnereep (max 1 per dag), proteïnechips, een halve Express proteïnereep (een volledige is een volledige maaltijd), enz. De Herbalife proteïnerepen zijn erg interessant als tussendoortje; laag in calorieën maar erg verzadigend en ze ondersteunen het behoud en de groei van je spiermassa. Dit is zeker voor mensen die gewicht willen verliezen ook erg belangrijk want verlies van spieren betekent daling van je verbranding, en dus moeilijker afslanken. Beperk je tot 1 reep per dag. Ze zijn er in de smaken Citroen, Vanille-amandel, Chocolade-pinda. Eiwitrijke tussendoortjes zullen het meest een verzadigd gevoel geven.

Tot slot is er ook de Proteine Drank Mix als tussendoor: 250 ml water met 28gr (2 grote maatlepels) PDM is een lekker proteinerijk drinkbaar tussendoortje, romig ,en met vanillesmaak, en bevat extra vitaminen en mineralen. Goed vullend!! Zo kan u uw Proteïne Drankmix niet alleen toevoegen aan uw shake, maar er dus ook een tussendoortje mee maken.
We raden aan elke 2,5 uur iets te eten. Dit wil ook zeggen dat wanneer je heel vroeg opstaat bv om 5u en pas om 13u middag eet, je 2 tussendoortjes mag inlassen. Indien je ’s avonds nog makkelijk honger krijgt, is het beter dit voor te zijn en tijdig nog een tussendoortje te nemen. Dit om te voorkomen dat je je op een te laat uur nog gaat volproppen, vaak dan met iets ongezond. Neem dan standaard iets, maar niet de laatste 2 uur voor je in bed kruipt. Ook een halve shake is een optie. Heb je geen honger, neem dan geen tussendoor meer.

STAP 5 WARME MAALTIJD
Meten, wegen en calorieën tellen zijn absoluut niet nodig. Gezond boerenverstand is prima. Hou gewoon een gezonde proportieverdeling in het achterhoofd, d.w.z.
½ van je bord is groenten (let op met wokken; niet in het vet laten drijven)
¼ vlees of vis (kies voor een puur stukje, geen bewerkt vlees zoals gehakt of gepaneerd…) Vis is beter dan kip of kalkoen en kip of kalkoen is beter dan varken of runds.
¼ aardappelen of pasta of rijst. Rijst en pasta, zelfs de volkoren versies, zijn dikmakers. De meeste mensen eten hier meestal een vol bord van, en dit is véél te veel, omdat we al deze suikers niet kunnen verbranden. Wanneer kan je hier wel meer dan een vierde van een bord van eten? Voor je gaat sporten (ook niet erna, ervoor!) Eens een dagje overslaan kan gerust, we krijgen namelijk meer dan genoeg koolhydraten binnen. Maak van pasta’s dus pasta met vooral zeer veel groenten in de saus.

Bestel hier een maatlepel

Bestel hier een shakebeker

    Cart
    Herbalife Formula 1 Shakes Grote Korting

    € 25,99 (vanaf) € 46,20