herbalife-logo-herbalife-logo

Herbalife, de beste evenwichtige maaltijdvervangende shake

Herbalife biedt u hoogwaardige evenwichtige voeding! Herbalife is geen dieet, maar omdat het uitgebalanceerde voeding is kan ze gebruikt worden om verschillende doelen te bereiken; fitter gevoel, gezond ontbijt, gewichtsverlies,betere sportprestaties enz.  In tegenstelling tot vele dieetprodukten kan Herbalife levenslang gegeten worden omdat Herbalife voeding je lichaam voorziet van allerlei nodige voedingsstoffen in de juiste verhoudingen.  Een weldaad voor je lichaam dus.  En ook de reden waarom vele topsporters Herbalife voeding verkiezen om hun lichaam optimaal te voorzien van alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen.

IN BELGIË

Herbalife Nutrition België is sinds juni 2017 de officiële voedingssupplier van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Hierbij adviseert Herbalife Nutrition als voedingssupplier zowel de nationale elftallen – de eDevils en de Red Flames – als de spelers van de U21 en het team scheidsrechters.

Met een duidelijke focus op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluit sportsponsoring perfect aan op de visie van Herbalife Nutrition.

We zijn trots op onze samenwerking met  het Belgische nationale team, dat in 2018 de derde plaats op het WK behaalde.

'S WERELDS NUMMER 1 MAALTIJDVERVANGENDE SHAKE

Herbalifes Formula 1 voedingsshake is ‘s werelds nummer 1 maaltijdvervangende shake.  Herbalife heeft maar liefst 33% van het marktaandeel in de wereldwijde gewichtbeheersingssector (Euromonitor 2011). De shakes zijn glutenvrij, vegan, en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn ze lekker en snel te bereiden.

100+ TEAMS EN ATLETEN

Herbalife wordt gebruikt door meer dan 100 teams en atleten over de hele wereld die door Herbalife gesponsord worden, waaronder Ronaldo, LA Galaxy, onze Rode Duivels, Belgian Lions en Belgian Cats, enz….   

MAALTIJDVERVANGER

F1 Shakes leveren een geweldige balans van hoge kwaliteitsproteïne, plantaardige koolhydraten, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantaardige stoffen en kruiden.  Met 220 kcal per portie zijn de shakes een heerlijke maaltijd in een glas. 
Ze zijn rijk aan proteïne, waardoor ze een goede optie zijn als u magere spiermassa op wilt bouwen in combinatie met training.
De essentiële vitaminen en mineralen in de Formula 1 shakes helpen om uw dagelijks aanbevolen hoeveelheid te behalen, om u fit en energiek te voelen.
Klinische studies tonen aan dat dagelijks gebruik van maaltijdvervangers als onderdeel van een caloriebeperkt dieet in combinatie met gemiddelde beweging , effectief is voor gewichtsbeheersing.
Met tien heerlijke smaken om uit te kiezen, kunt u uw shake bereiden zoals u zelf wilt.  Probeer elke dag een andere combinatie.  Mix met heerlijk fruit, vers of gedroogd, sojamelk met de smaak naar uw keuze, fruitsap, halfvolle melk enz.  Receptenboekjes zijn verkrijgbaar.  Ook verkrijgbaar is de F1 Vrij van- zonder lactose, soja en gluten als het is bereid volgens de aanwijzingen.  Geschikt voor vegetariërs. De Formula 1 voedingsshake is verkrijgbaar in een bus met 21 porties om thuis te gebruiken, of in portiezakjes die je kan meenemen voor onderweg.  Er is ook de handige apart verpakte maaltijdreep voor wanneer u geen melk of shaker bij de hand hebt.  Zo blijft u in alle situaties op de goede weg.

Voor uitleg over afslanken met Herbalife
Voor uitleg over Herbalife evenwichtig ontbijt
Voor uitleg over energiek, fit en vitaal worden met Herbalife
    Cart