ONS VERHAAL

Wij zijn Jan en Jo onafhankelijk Herbalife Verdeler België en Nederland. 

In 2012 maakten we voor het eerst kennis met de Herbalife producten. Beiden hadden we onze eigen welzijnsdoelen, en bemerkten na een poos allebij de positieve effecten en resultaten die Herbalife aan onze eetgewoontes en welzijn teweegbracht. 

Vanuit onze persoonlijke ervaringen en de overtuiging van de kwaliteit van de produkten, wilden we ook andere mensen kennis laten maken met Herbalife, om ook hun gezondheid te verbeteren! 

We raakten dusdanig geënthousiasmeerd dat we een jaar later de stap hebben genomen om zelf Herbalife Verdeler te worden. 

Tegenwoordig bestaan we uit een team enthousiaste coaches, die de Herbalife produkten kennen door eigen gebruik. 

Jan & Jo Onafhankelijk Herbalife verdeler

Jan: ‘‘als fervent mountainbiker was ik op zoek naar iets om mijn lichaam zowel voor, tijdens als na het fietsen te ondersteunen en zo het beste uit mijn sportieve prestaties te halen. ” 

Jo: ” Ik zocht al zolang naar een blijvende oplossing naar gewichtsbeheersing toe, en maakte zo kennis met de produkten. ”

 

Beiden zijn we erg enthousiast over de resultaten die we met Herbalife reeds behaalden. Voor mij is het een opsteker ivm gebruiksgemak, energie tijdens het sporten, uithouding, en snelle recuperatie na het sporten. Voor mijn vrouw een verademing van eindelijk gewicht te verliezen zonder honger te moeten lijden en zonder zich slap te voelen.  Integendeel, na enige tijd zelfs pakken vitaler dan voorheen!  


Herbalife geeft gedegen opleidingen en ondersteuning aan zijn coaches, en wij zijn onderdeel van een gedreven team met kennis van zaken.

Herbalife is er voor iedereen, ook voor u.  Wat honderdduizenden anderen dagelijks kunnen bereiken, kan u uiteraard ook! YES YOU CAN!

 

Onze Visie

We hebben kennis van de producten en kunnen u helpen aanbevelingen te doen op basis van uw specifieke behoeften, zodat u de persoonlijke service krijgt die alleen een Onafhankelijk Herbalife Distributeur kan bieden.

Onze Missie

Wij zijn onafhankelijke distributeurs van Herbalife-producten in België en Nederland. Onze missie is om u te helpen uw welzijnsdoelen te bereiken, door middel van tips, persoonlijke programma’s, recepten, en coaching. Heeft u vragen? Dan staan wij u graag te woord. Alle bestellingen voor Herbalife-producten die via ons worden geplaatst, worden rechtstreeks verzonden vanuit het dichtstbijzijnde officiële Herbalife-magazijn.

Heeft u interesse om deel te maken van ons team?

Job beu? Baas beu? Collega beu? Loon beu? Werkuren beu? File beu? 

  • [text* your-subject class:fullwidth placeholder "Onderwerp" (*)]

  Heeft u interesse om deel te maken van ons team?

   

  Wij zoeken nieuwe collega’s om ons team te versterken! 

  Herbalife heeft het best betalende marketingsysteem op de markt, voor iedereen.  Je enthousiasme is voldoende!  Je doel bepaal je zelf, en je coach helpt je er naartoe.

  Je werkt waar je wil en hoeveel je wil, in je eigen tijd dus. Enkele honderden euro bijverdienen is mogelijk, maar een nieuwe carriëre uitbouwen met oneindige doorgroeimogelijkheden, dat kan ook! Iedereen is dan ook welkom, of je nu op zoek bent naar iets wat je met je gezin kan combineren, of je zoekt een extraatje naast je bestaande job, of je bent gedreven en zoekt een uitdaging die je een loon kan opleveren dat hoger ligt dan gemiddeld, jong of oud, je kan je pad zelf uitstippelen.

  Je hebt je persoonlijke coach die jou alles leert en alles eerst voor jou en dan met je samen doet tot jij het alleen kan.  Iedereen zijn tempo.  Ook nadien kan je blijvend rekenen op zijn support en hulp. 

  Je belandt in een team met leuke collega’s waar niemand je baas is.  

  Er is mogelijkheid tot volgen van trainingen.

  Stuur een mailtje naar info@webshopherbal.be en we nodigen je uit om eens vrijblijvend kennis te maken.  Ben je benieuwd, aarzel dan niet om eens te luisteren wat Herbalife voor jou kan betekenen. Het vraagt niet meer dan een uurtje van je tijd, en wat je met deze info doet, beslis je nadien zelf. Interesseert het je, dan helpen we je uiteraard verder op weg.

  HERBA4U
   Cart
   Herbalife Formula 1 Shakes Grote Korting

   € 25,99 (vanaf) € 46,20