Evenwichtig ontbijt

Een goede start van de dag met een uitgebalanceerd ontbijt, dat willen we natuurlijk allemaal.  De realiteit is dat we vaak niet de tijd hebben om uitgebreid ontbijt te maken, laat staan ervoor te zorgen dat we met dit ontbijt ons lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen in de juiste verhoudingen.

Een boterham met choco of hesp zal uiteraard niet alle vitaminen en mineralen leveren die je nodig hebt.  Om het makkelijk te maken hebben wetenschappers uitgezocht wat de behoeften zijn van het menselijk lichaam en moeten we zelf ons hoofd daarover niet breken. 

Een ontbijtje van Herbalife zorgt ervoor dat je in de ochtend je lichaam hydrateert en voorziet van de voedingsstoffen die het nodig heeft om je dag goed te starten. 

Daarenboven is een shake snel gemaakt en kan je deze zelfs onderweg nuttigen.  Lekker, snel en volledig evenwichtig.  Het bespaart je de tijd en de caloriebom van in de ochtend de inhoud van je ganse ijskast te moeten nuttigen om aan voldoende vitaminen en mineralen te geraken: vlees, vis, groenten, fruit, vetten, eiwitten, koolhydraten enz in de juiste verhoudingen.

Ga naar pakket ->
Ga naar pakket ->
Of je nu gewoon snel wil kunnen ontbijten, gezonder wil eten, of je wil op gewicht blijven na afslanken, het Herbalife ontbijt biedt je dag in , dag uit, de goede oplossing. 

Stappenplan

Een Herbalife ontbijt bestaat uit deze produkten en neem je ook in deze volgorde:

  1. ALOE DRINKSIROOP: 2 dopjes in een glas water
  2. INSTANT THEEDRANK: 1 kleine maatlepel in een tas warm water (kan ook koud)
  3. SHAKE: 2 afgestreken grote maatlepels in 250 ml melk/sojadrank

Stap 1: ALOE drinksiroop: giet 2 dopjes in een groot glas water. Aloë vera verzorgt of reinigt je binnenkant. Een glas ’s morgens helpt je spijsvertering en zorgt ervoor dat je voeding nadien vlot en volledig opgenomen wordt. Aloë heeft verder verzachtende en helende eigenschappen (bv bij het zuur) en vergemakkelijkt de stoelgang. Verder is aloë fris, lekker en gezond, laag in calorieën, dus een zeer goede manier om voldoende water te drinken doorheen de dag! De meeste mensen kiezen voor de frisse mangosmaak, maar indien je hiervan niet houd kan je ook de natuursmaak nemen. Deze proef je nauwelijks.

Stap 2: Instant THEEDRANK: de kruidendrank stimuleert je metabolisme en trekt je verbranding op gang. Uitstekende manier om meer te drinken. Mag koud of warm gedronken worden, maar niet laten koken want dit vermindert de kruidenwerking. Laat kokend water eerst even wat afkoelen of doe er wat koud water bij. Je kiest de theedrank met smaak naar keuze: natuur, citroen, framboos of perzik. Gebruik 1 kleine maatlepel in een tas.

Tips:
– Drink je moeilijk water, de theedrank is arm aan calorieën en kan perfect doorheen de dag gedronken worden, ook koud door naar smaak theedrank toe te voegen aan je fles water.
– Ben je gevoelig aan alles wat aan cafeïne doet denken, drink het dan niet in de avond. De theedrank geeft namelijk wat extra energie.
– Vind je het moeilijk om zoveel te drinken in de ochtend: giet je aloë drinksiroop bij in je theedrank.
– Hou je niet van de smaak van thee in het algemeen, kies dan eventueel voor Thermo-Complete Tabletten. Zij vervangen in werking de theedrank (max 2 tabletten in de voormiddag, twee in de namiddag, of max 1 tablet enkel in de voormiddag indien je ook weer erg gevoelig bent aan cafeïne en je anders een opgejaagd gevoel zou krijgen).

STAP 3: SHAKE: Kies uit het gamma een of meerdere voedingsshakes met smaak naar keuze. Elke pot bevat 21 shakes bij correcte maatname. Je kan dus 3 weken ontbijten met 1 pot voedingsshake. Alle shakes zijn volledig vrij van gluten en veganistisch (geen koemelk of ei), en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen*. (*Enkel Appel-Kaneel bevat kunstmatige smaakstof)
• Bereid uw shake in 250 ml vloeistof: soyamelk (verschillende smaken te koop in uw supermarkt, en beter verteerbaar dan koemelk), magere of halfvolle melk, rijstmelk, amandelmelk, cocosmelk, havermelk. Elk van deze drankjes zijn bruikbaar. U kan ook magere yoghurt of magere platte kaas gebruiken: goed mixen en een beetje water toevoegen om te verdunnen, dit vult bijzonder goed. Shake kan enkel in water gemaakt worden indien u ook 1 grote lepel Proteïne Drank Mix toevoegt. Dit product vindt in ons gamma en het zijn extra eiwitten, aan te raden voor mensen die ofwel snel terug honger hebben (eiwitten vullen goed), of willen afslanken of hun spiermassa extra willen ondersteunen of opbouwen.
• Voeg 26 gr shakepoeder toe. Bespaar niet op de hoeveelheid poeder. Uw lichaam heeft 26 gr nodig, zo niet doet u het tekort. Weeg daarom uw hoeveelheid in het begin best af, tot u weet hoe u schept (er is een groot verschil tussen een afgestreken of opgehoopte lepel, en tussen los poeder of opeengeprakt poeder). U kan in ons gamma een maatlepel bestellen indien u deze nog niet in uw bezit heeft. Een correcte maatname is 2 afgestreken grote lepels, dit is 26 gr.
• Klop uw shake met een staafmixer of gebruik een goede shakebeker. In ons gamma vindt u bijvoorbeeld de 24-shaker die een metalen garde bevat die klontjes voorkomt. Deze heeft onderaan ook een apart containertje waarin u uw poeder apart van de vloeistof kan bewaren om dan ter plekke uw shake te maken.
• Wat mag je toevoegen; eventueel wat fruit, vers of diepvries, een klein beetje muesli, niet overdrijven, enkel om een beetje knabbel te hebben indien je dat belangrijk vind.
• Onze Express proteïnerepen kan u gebruiken ter vervanging van uw shake, ze zijn even voedzaam, en erg handig (bijvoorbeeld voor onderweg). Bevatten ook heel wat proteïnen en vezeltjes. Drink er goed bij om de vezeltjes te doen zwellen. Eén Expressreep is een volledige maaltijd.
Oplossingen voor kleine problemen

– HEEFT U LAST VAN DIPJES/ FUTLOOSHEID/SLAPERIGHEID? Dankzij de voedingsshake verbetert uw vitaliteit. Gebruik verder onze multivitaminen voor mannen of vrouwen! Dit zijn kortwerkende vitaminen, 3x daags te nemen, wat u ook 3x daags de kans geeft uw vitaminenreserves aan te vullen. (tegenover wanneer u maar 1x ’s morgens vitaminen neemt; wat u op dat ene moment niet nodig heeft van de meeste vitaminen, plast u voor een groot deel weer uit).
– U HEEFT NOOIT ONTBETEN EN HEEFT MOEITE MET DE HOEVEELHEID? Geef uw lichaam de tijd te wennen aan voeding in de ochtend. Ineens alles opdrinken kan uw maag doen protesteren. Doe bijvoorbeeld je dopjes Aloëdrank bij in je Theedrank zodat je minder vocht hebt. Begin met dit bij het opstaan, ga dan even rustig douchen, en neem je shake mee voor onderweg of voor op het werk. Heb je in het begin een halve voormiddag nodig om deze op te krijgen, prima. Stilaan kan je opschuiven naar een vroeger uur tot het je lukt. Gun je lichaam dan ook de tijd om aan te passen aan je nieuwe voedingspatroon, je geraakt er wel. Uiteindelijk zal het je lukken binnen het uur na opstaan gegeten te hebben.
– U VINDT DE SHAKE TE DIK? U mag uw shake altijd verder aanlengen met water tot de gewenste dikte.
– U VINDT DE HOEVEELHEID VOCHT TE VEEL? Giet de 2 dopjes Aloë bij in je Theedrank om minder te moeten drinken.

Koop hier een maatlepel
Koop hier een shakebeker met daarin een metalen garde om klontjes te voorkomen en een containertje onderaan om shakepoeder apart in te bewaren

  Cart
  Herbalife Formula 1 Shakes Grote Korting

  € 25,99 (vanaf) € 46,20