Betalen

U kan online afrekenen in een beveiligde betaalomgeving met één van volgende betaalmethoden:

Verzending       

Wij leveren zowel in België als in Nederland!
We leveren elke bestelling, betaald via bancontact,  doorgaans op werkdagen binnen 48u bij u thuis met Bpost!* U ontvangt een track and trace van Bpost zodra uw pakketje met hen het bedrijf verlaat. Rond het begin of einde van een maand, of rond feestdagen, kan de levering wat langer duren, te wijten aan drukte in het bedrijf en/of bij de pakjesdienst. Wij raden dan ook aan steeds tijdig uw bestelling te plaatsen.

Voor België betaalt u vanaf een bestelling van 135 euro geen verzendkosten meer.

De verzendkost bedraagt voor België 5,99 euro, voor Nederland 7 euro.

Retourneren 

Herbalife 30 dagen Waarborg:
Wanneer u niet tevreden bent over producten, heeft u recht op terugbetaling of ruil. Bezorg het betreffende product binnen de 30 dagen na ontvangst terug aan Webshopherbal , in de originele verpakking samen met een ingevuld klanten teruggaveformulier. Herbalife biedt u de keuze: ofwel het product ruilen voor een ander product, ofwel terugbetaling van de aankoopprijs. Deze garantie is niet van toepassing op producten aangekocht door Herbalife distributeurs noch op producten die werden beschadigd of verkeerdelijk werden gebruikt. De verzendkosten en de verantwoordelijkheid om het product terug te bezorgen aan zijn/haar distributeur zijn ten laste van de klant.

*Leveringstermijnen kunnen onderhevig zijn aan omstandigheden buiten onze wil om/uitzonderingen/overmacht.  In dat geval is de leveringstermijn niet gegarandeerd, maar doen wij uiteraard onze uiterste best de levering zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden.

    Cart
    Herbalife Formula 1 Shakes Grote Korting

    € 25,99 (vanaf) € 46,20