Verzending       

Wij leveren zowel in België als in Nederland!
We leveren elke bestelling, betaald via bancontact,  binnen 48u op werkdagen bij u thuis met DPD!* Betaalt u via overschrijving, duurt het uiteraard iets langer vooraleer wij uw betaling ontvangen en vervolgens uw pakketje kunnen verzenden.

Vanaf een bestelling van 135 euro betaalt u geen verzendkosten meer.

Retourneren 

Herbalife 30 dagen Waarborg:
Wanneer u niet tevreden bent over producten, heeft u recht op terugbetaling of ruil. Bezorg het betreffende product binnen de 30 dagen na ontvangst terug aan Webshopherbal , in de originele verpakking samen met een ingevuld klanten teruggaveformulier. Herbalife biedt u de keuze: ofwel het product ruilen voor een ander product, ofwel terugbetaling van de aankoopprijs. Deze garantie is niet van toepassing op producten aangekocht door Herbalife distributeurs noch op producten die werden beschadigd of verkeerdelijk werden gebruikt. De verzendkosten en de verantwoordelijkheid om het product terug te bezorgen aan zijn/haar distributeur zijn ten laste van de klant.

*Leveringstermijnen kunnen onderhevig zijn aan omstandigheden buiten onze wil om/uitzonderingen/overmacht.  In dat geval is de leveringstermijn niet gegarandeerd, maar doen wij uiteraard onze uiterste best de levering zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden.

*Door de coronamaatregelen doet DPD er momenteel gemiddeld 3 tot 4 dagen over om uw pakketje veilig af te leveren.  Wij hopen op uw begrip hiervoor.

    Cart
    Herbalife Formula 1 Shakes Grote Korting

    € 25,99 (vanaf) € 46,20