Recepten
* 2 scheppen Herbalife, 1 lepel klop/klop poeder, met de nieuwe lepel is dit juist 1 zakje
* 2 scheppen Herbalife F1 choco (oude lepel)
* 80 ml sojadrink choco (bij de oude lepel, met de nieuwe lepel gebruik 120-150 ml, afhankelijk hoe dik je hem wilt)
* bereiding : doe de sojadrink , klop/klop poeder en F1 choco in een pot en mixen, doe in kommetjes , koelen en smullen maar
150 gram Herbalife F1 vanille
50 gram speltbloem
40 gram tagatesse
5 eieren
1 bakje bakpoeder
15 ml sojayoghurt natuur
Alle ingrediënten behalve eiwitten mengen tot een glad vast deeg
Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig ondermengen
Bakken in heet wafelijzer , smullen maar
Neem een grote tas (mok) en klop er een ei in.
Voeg 2 lepels sojamelk vanille toe en roer.
Voeg 2 lepels Herbalife F1 vanille of tropische vruchten toe en roer.
Zet de tas 2 minuten op 750 watt in de microgolfoven.
Klaar!
Zoete dressing : neem Griekse yoghurt en mix met mango of bessen
Hartige dressing : snipper een ajuin en tomaat, kruiden met pezo en eventueel knoflook
Benodigdheden
200gr speltbloem
125 gr herbalife F1 cookies x cream
150 gr kokosvet (smelten)
2 eieren
150 gr tagatesse
6 – 8 kruidnoten ( pletten)
5 kleine HBL lpl speculaaskruiden
Bereiding :
Doe alles in een kom en meng met een deeghakker of met je handen tot een deeg kneden.
Leg bakpapier op een bakplaat en leg er de koekjes op. Laat genoeg plaats tussen de koekjes om tijdens het bakken nog te rijzen .
Verwarm oven voor op 160° , bak ze op 160° +/- 20 à 25 min; tip: als je ze kort na elkaar bakt, houdt er rekening mee dat de oven al warm is en de baktijd korter wordt.
Vormen voor koekjes kan men met een glas of bestaande vormpjes maken.
Neem 400 ml water
Voeg 2 lepels Herbalife Proteïne Drank Mix toe
Voeg 2 lepels Herbalife F1 vanille toe
Voeg een zakje Hydrate toe
Shaken en koud serveren….heerlijk!
100 gram Herbalife F1 appel-kaneel
50 gram Herbalife F1 vanille
50 gram zelfrijzende bloem
2 theelepel bakpoeder
8 eetlepel tagatesse / kokosbloemsuiker
150 gram yoghurt
6 eigelen ( eiwit )
Alles mengen , 6 eiwitten stijfkloppen en onder het mengsel mengen
Stukjes appel toevoegen
45 min in voorverwarmde oven op 160°
Als je in kleine vormpjes bakt, zijn ze sappiger
Benodigheden :
1 bakvorm
1 à 2 liter vla of drinkyoghurt (afhankelijk van de vorm)
Per liter 12 gelatine blaadjes
Herbalife F1 shake poeder naar keuze : ongeveer 26 gram per 250 ml vloeistof
Fruit naar smaak
Bereiding :
Leg de gelatine blaadjes in koud water om te weken.
Meng de vla of drinkyoghurt met de Herbalife F1, daarna kunnen de extra’s erbij (fruit, kokos, …)
Zet een pannetje op het fornuis, knijp het water uit de gelatine en smelt de gelatine in een heel klein beetje water. Laat het afkoelen en voeg het bij de rest.
Goed mengen, in de vorm doen en laten opstijven in de koelkast.
Serveren met een sausje naar keuze.
Benodigdheden
200 gr speltbloem
125 gr Herbalife F1 : 60 gr chocosmaak, 65 gr vanillesmaak
150 gr kokosvet (smelten)
2 eieren
150 gr tagatesse
1 lepel Herbalife Proteïne Drank Mix ( maakt deeg vaster )
4 leple amandel schijven (kan als extra)
Bereiding :
Doe alles in een kom en meng met een deeghakker of met je
handen tot een deeg kneden
Leg bakpapier op een bakplaat en leg er de koekjes op .
Laat genoeg plaats tussen de koekjes om tijdens het bakken nog te rijzen
Verwarm oven voor op 160° , bak ze op 160° +/- 20 à 25
min ; tip: als je ze kort na elkaar bakt, houdt er rekening mee dat de oven al
warm is en de baktijd korter wordt.
Vormen voor koekjes kan men met een glas of bestaande
vormen maken.
Succes en smakelijk!
90 g havermoutvlokken
6 lepels (oude) Herbalife F1 vanille
2 lepels (oude) Herbalife F1 tropische vruchten
220 g speltbloem
10 g tagatesse of kokosbloemsuiker
1 theelepel bakpoeder
3 à 4 eieren
100 ml zonnebloemolie
Eventueel diepvriesbessen toevoegen (bananen zijn vrij droog)